Καλώς ήρθατε στη Milkplan

 Η Milkplan είναιι πηγή τεχνολογικά προηγμένων εφαρμογών για τους σύγχρονους παραγωγούς γαλακτοκομικών προϊόντων. Στην ταχύτατη ανάπτυξή της στη διεθνή αγορά συμβάλλουν κυρίως η πολύ υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και οι συνεχείς επενδύσεις της σε βιομηχανική δύναμη που με τη σειρά τους οδηγούν σε άριστη σχέση αξίας προς τιμή.

Στις επιτυχίες της Milkplan συγκαταλέγονται διεθνώς καταξιωμένα προϊόντα, όπως οι δεξαμενές ψύξης γάλακτος και οι ανοξείδωτες παγίδες γρήγορης εξόδου. Η μεγαλύτερη, όμως, επιτυχία, που δικαιώνει καθημερινά της προσπάθειες όλων των ανθρώπων της εταιρείας, είναι το χαμόγελο του κτηνοτρόφου που βλέπει τις αποδόσεις της μονάδας του να βελτιώνονται και τις δικές του προσπάθειες να πιάνουν τόπο.

 

Συνεργασία με AfiMilk

 

Η Milkplan S.A. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία AfiMilk (S.A.E. Afikim). Η AfiMilk είναι o παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στον τομέα των τεχνολογιών διαχείρισης για την παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων και την ηλεκτρονική διαχείριση κοπαδιων αγελάδων και αιγοπροβάτων.

 
 

Απόσυρση παγολεκανών

 

Η Milkplan σας ενημερώνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα παγολεκάνη Milkplan αποσύροντας την παλιά σας παγολεκάνη. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.